• Dental Clinics in Antwerpen en Brussel (België)
• Sociale en gezondheidszorginterface tussen het Vlaams Gewest en de nieuwkomer
• Sponsoring van Vlaamse Culturele en Artistieke activiteiten
• State of the art tandverzorging, erkend door het Rijksinstituut voor Ziekte en Invaliditeit (RIZIV)

Herstelling tandprothese – Tel 03 239 88 88

19/04/2020 by admin

Een gebroken tandprohese kan meestal hersteld worden

Tandprothesen bestaan uit kunststof die gemakkelijk kan breken. Gelukkig kan een bestaande prothese meestal ook hersteld worden. Indien gewenst met een ingewerkte metalen versterking, dit maakt de herstelling robuuster.

Wat er ook wel eens gebeurt is dat een valse tand uit de prothese valt of dat er een tand moet worden bijgevoegd omdat u een natuurlijke tand hebt laten trekken. Soms moet er ook een haak worden toegevoegd om meer retentie te geven aan uw kunstgebit.

Het kan ook gebeuren dat een prothese niet meer goed zit en veel pijn doet. Dit kan vaak verholpen worden met een rebasing waarbij de basis van de prothese aangepast wordt om tot een betere fit te komen.

In sommige gevallen moet er een nieuwe prothese gemaakt worden.

Wij kunnen u daarbij helpen, en met ons eigen labo hebt u de garantie dat dit ook snel en kwalitatief opgelost wordt.

Hiertoe neemt u een afspraak met tandarts David Hatzkevich via het nummer 03 239 88 88.

Ps : het ziekenfonds komt tussen in deze reparaties en aanpassingen van kunstgebitten, voor zover ze door een tandarts uitgevoerd worden. Herstellingen rechtstreeks bij labo’s komen niet in aanmerking voor terugbetaling.

Leave a Comment

Please note: Comment moderation is enabled and may delay your comment. There is no need to resubmit your comment.